عسل خام: همه چیز درباره عسل خام و تفاوت آن با عسل معمولی در چیست؟

همه چیز درباره عسل خام: تفاوت آن با عسل معمولی در چیست؟

همه چیز درباره عسل خام: تفاوت آن با عسل معمولی در چیست؟

عسل

عسل یک شربت غلیظ و شیرین است که توسط زنبورها ساخته شده است.

این گیاه با ترکیبات گیاهی سالم پر شده است و به چندین مزیت سلامتی مرتبط است.

با این وجود، این بحث وجود دارد که کدام نوع خام یا معمولی سالم ترین آنها است.

برخی معتقدند تنوع خام برای سلامتی مطلوب و بهتر است، در حالی که برخی دیگر ادعا می کنند هیچ تفاوتی بین این دو وجود ندارد.

عسل خام چیست؟

عسل خام به عنوان بهترین نوع “همانطور که در زنبور وجود دارد” توصیف می شود.

این ماده با استخراج از لانه زنبوری کندو و ریختن آن بر روی مش یا پارچه نایلونی ساخته می شود تا آن را از ناخالصی هایی مانند موم زنبور عسل و زنبورهای مرده جدا کند.

پس از تند شدن، عسل خام وارد بطری می شود و آماده استفاده است.
از طرف دیگر، تولید عسل معمولی چندین مرحله دیگر را قبل از بطری شدن شامل می شود – مانند پاستوریزه کردن و تصفیه.
پاستوریزاسیون فرایندی است که با استفاده از گرمای زیاد، مخمر موجود در عسل را از بین می برد.

این کمک می کند تا عمر مفید بیشتر شود و آن را نرم تر کند.
همچنین، تصفیه بیشتر ناخالصی هایی مانند زباله ها و حباب های هوا را از بین می برد تا به مدت طولانی به عنوان یک مایع روشن بماند.

این از نظر زیبایی شناختی برای بسیاری از مصرف کنندگان جذاب است.
بعضی از عسلهای تجاری نیز با استفاده از اولترافیلتراسیون پردازش می شوند.

این فرآیند بیشتر آن را پالایش می کند تا شفاف تر و یکدست شود، اما می تواند مواد مغذی مفیدی مانند گرده، آنزیم ها و آنتی اکسیدان ها را از بین ببرد.

علاوه بر این، برخی از تولید کنندگان ممکن است قند یا شیرین کننده ها را به این ماده گیاهی اضافه کنند تا هزینه ها را کاهش دهند.

تفاوت های اصلی بین عسل خام و معمولی چیست؟

عسل خام و معمولی کاملاً متفاوت پردازش می شود.

این می تواند به تفاوتهای مختلفی بین این دو منجر شود، خصوصاً از نظر کیفیت.

در اینجا تفاوت های اصلی بین عسل خام و معمولی وجود دارد.

عسل خام ماده مغذی است

عسل خام حاوی طیف گسترده ای از مواد مغذی است.
این گیاه تقریباً ۲۲ اسید آمینه، ۳۱ ماده معدنی مختلف و طیف گسترده ای از ویتامین ها و آنزیم ها را دارد.

با این حال، مواد مغذی فقط در مقادیر کمیاب موجود هستند.

نکته جالب توجه در مورد عسل خام این است که تقریباً ۳۰ نوع ترکیبات گیاهی فعال زیستی دارد.

پلی فنول

اینها پلی فنول نامیده می شوند و به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.

بسیاری از مطالعات، این آنتی اکسیدان ها را با فواید سلامتی چشمگیر، از جمله کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان های خاص مرتبط کرده اند.
در مقابل، عسلهای تجاری به دلیل روشهای پردازش ممکن است حاوی آنتی اکسیدانهای کمتری باشند.
به عنوان مثال، یک مطالعه آنتی اکسیدان های موجود در عسل خام و فرآوری شده را از یک بازار محلی مقایسه کرده است. آنها دریافتند که عسل خام حاوی ۴٫۳ برابر بیشتر آنتی اکسیدان ها نسبت به انواع فرآوری شده.
جالب است که، یک مطالعه غیر رسمی توسط هیئت ملی عسل ملی مستقر در آمریکا نشان داد که عسل فرآوری شده با حداقل مواد معدنی حاوی مقادیر آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی مشابه با عسلهای خام است.
با این حال، مطالعات بسیار کمی در مقایسه با این دو نوع وجود دارد.

تحقیقات بیشتر در این زمینه می تواند به تأثیر پردازش آنتی اکسیدان ها در عسل کمک کند.

عسل معمولی فاقد هر گونه گرده است

زنبورها از گل به گل سفر می کنند تا شهد و گرده جمع کنند.
شهد و گرده را به زنبور عسل برگردانده می شوند، جایی که داخل لانه زنبوری بسته می شوند و در نهایت به یک منبع غذایی برای زنبورها تبدیل می شوند.
گرده زنبور عسل به طرز حیرت انگیزی مغذی است و حاوی بیش از ۲۵۰ ماده از جمله ویتامین ها، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب ضروری، ریز مغذی ها و آنتی اکسیدان ها است.
در حقیقت، وزارت بهداشت فدرال آلمان گرده زنبور عسل را به عنوان دارویی می شناسد.
گرده زنبور عسل با بسیاری از مزایای چشمگیر سلامتی مرتبط است. مطالعات نشان داده اند که این بیماری می تواند به مبارزه با التهاب و بهبود عملکرد کبد کمک کند.

همچنین دارای خواصی است که می تواند در مبارزه با بیماری های قلبی و سکته مغزی کمک کند.
متأسفانه روشهای پردازش مانند تصفیه حرارتی و تصفیه مجدد می توانند گرده زنبور را حذف کنند.
به عنوان مثال، یک مطالعه غیررسمی ۶۰ نمونه از مارک های تجاری عسل را در ایالات متحده تجزیه و تحلیل کرد و کشف کرد که بیش از ۷۵٪ از کل نمونه ها حاوی گرده نیستند.

عسل به طور منظم ممکن است شکر یا شیرین کننده های مخفی داشته باشد.

هر سال تقریباً ۴۰۰ میلیون پوند عسل در آمریکا مصرف می شود.
از آنجا که عسل بسیار محبوب است، تحقق این تقاضای زیاد فقط از تأمین کنندگان محلی دشوار است.

به همین دلیل است که حدود ۷۰٪ از عسل مصرفی در ایالات متحده وارد می شود.
با این وجود نگرانی جدی در سراسر جهان در مورد آلوده شدن عسل عادی به قند یا شیرین کننده های دیگر مانند شربت ذرت با فروکتوز بالا وجود دارد.

بیشتر مزایای سلامتی به عسل خام منتسب می شود.

عسل به برخی از مزایای چشمگیر سلامتی مرتبط بوده است.
مطالعات نشان داده اند که این بیماری ممکن است به کاهش عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون و کلسترول، بهبود زخم و حتی درمان سرفه کمک کند.
با این حال، به احتمال زیاد این مزایای سلامتی بیشتر مربوط به عسل خام است، زیرا در آنتی اکسیدان ها و سایر مؤلفه های مفید بیشتر است.
یکی از این مؤلفه ها آنزیمی به نام گلوکز اکسیداز است.

این آنزیم به تولید مولکولهایی کمک می کند که به عسل خاصیت ضد میکروبی و ضد باکتریایی می دهند.
متأسفانه، این آنزیم با فرآیندی مانند گرم کردن و فیلتر کردن از بین می رود.
همچنین، کاملاً مشخص نیست که آیا عسلهای فرآوری شده با حداقل سطح آنتی اکسیدان های مشابه عسل خام نیز دارند. به عنوان مثال، یک مطالعه غیررسمی نشان داد که عسلهای فرآوری شده با حداقل میزان آنتی اکسیدان های مشابه با عسل خام، اما آنزیم های قابل توجهی کمتری دارند.
اگر می خواهید مطمئن شوید که تمام مزایای سلامتی را به دست می آورید، پس باید عسل خام را انتخاب کنید.

عسل خام شبیه ارگانیک نیست.

عسلهای خام و ارگانیک در کشورهای مختلف دارای مقررات مختلفی هستند.
عسلهایی که به عنوان خام طبقه بندی می شوند مجاز به پاستوریزه شدن یا فرآوری آن نمی باشند.
در مقابل، عسلهای ارگانیک باید به سادگی از مزرعه زنبور عسل تهیه شود که مطابق با استانداردهای دامی ارگانیک وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) (25) باشد.
این بدان معناست که زنبورها، گلها و عسلها مجاز به تماس با سموم دفع آفات، مواد شیمیایی و سایر فاکتورهای خلاف معیارهای USDA نیستند.
با این حال، هیچ قاعده خاصی وجود ندارد که می گوید آن را نمی توان پاستوریزه یا پردازش کرد.

در ایالات متحده، این بدان معنی است که عسلهای ارگانیک نیز ممکن است پاستوریزه و فرآوری شود.

خطرات خوردن عسل خام

عسل خام می تواند حاوی اسپورهای باکتری Clostridium botulinum باشد.
این باکتری مخصوصاً برای نوزادان یا کودکان زیر یک سال مضر است.

این ممکن است باعث مسمومیت با بوتولیسم شود، که منجر به فلج تهدید کننده زندگی می شود.
با این حال، بوتولیسم در بزرگسالان سالم و کودکان بزرگتر بسیار نادر است.

با افزایش سن بدن، روده به اندازه کافی توسعه می یابد تا جلوی رشد اسپورهای بوتولینوم را بگیرد.
به گفته این، اگر به زودی بعد از خوردن عسلهای خام عوارض جانبی مانند تهوع، استفراغ و اسهال را تجربه کردید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.
توجه داشته باشید که عسل معمولی ممکن است حاوی اسپور کلستریدیوم بوتولینوم باشد.

این بدان معناست که نوزادان یا کودکان زیر یک سال نیز باید از آن اجتناب کنند.

چگونه سالم ترین عسل را انتخاب کنیم

وقتی نوبت به انتخاب سالم ترین عسلها می رسد، باید به دنبال آن باشید که خام باشد.
عسلهای خام پاستوریزه نیستند و از فیلتر عبور نمی کنند، فرایندی که باعث کاهش مواد مغذی آن می شود.
انواع زیادی از عسلهای خام و فیلتر نشده در آمازون موجود است.
در حالی که عسلهای فرآوری شده با حداقل عمل بدی نیستند، دشوار است بدانید که کدام یک از آنها با حداقل پردازش بدون انجام آزمایش های قبلی از قبل به حداقل رسیده اند.
اگر به دلیل بافت آن یک عسل کم فرآوری شده را ترجیح می دهید، بهتر است آن را از یک زنبوردار محلی خریداری کنید، زیرا به احتمال زیاد آنها مجددا فیلتر نمی شوند.

منبع: https://www.healthline.com/

کلمات کلیدی:

از کجا بفهمیم عسل طبیعی است ، عسل طبیعی ، خرید عسل طبیعی ، قیمت عسل طبیعی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *