
ثبت نام وام ازدواج و دریافت فوری وام ازدواج
ثبت نام وام ازدواج
ثبت نام وام ازدواج و دریافت فوری وام ازدواج
ثبت نام وام ازدواج مراحلی دارد که باید زوجین طبق شرایط زمانی و مکانی اقدام به ثبت نام وام ازدواج نمایند.
برای پی بردن به موضوع دریافت وام ازدواج لطفا حتما قبل از ثبت نام شرایط و دستورالعمل اخذ وام ازدواج را مطالعه نمایید.
مراحل ثبت نام و اخذ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج
مراحل دریافت وام ازدواج عبارتنداز:
- مطالعه دقیق شرایط و دستورالعمل دریافت وام ازدواج قبل از ثبت نام
- ثبت نام فرم دریافت وام ازدواج از طریق سامانه برای هر کدام از زوجین بصورت جداگانه
- دریافت کد ده رقمی رهگیری سامانه
- مراجعه به سایت تسهیلات ازدواج بانک مرکزی جهت پیگیری از وضعیت تعیین شعبه
- نکته: زمان تعیین شعبه از سوی بانک ها با توجه به میزان ثبت نام در آن بانک و ظرفیت بانک ها متفاوت است.
- مراجعه به شعبه انتخاب شده پس از تعیین شعبه (حداکثر ۱۲ روز کاری)
- پایان مراحل اخذ وام در شعبه معرفی شده
تذکر
توجه ۱: در صورت عدم مراجعه به شعبه مربوطه در مدت زمان تعیین شده ، اطلاعات ثبت نامی شما حذف خواهد شد.
توجه ۲: تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوجین مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال می باشد.
لینک ثبت نام وام فوری
پرسش های متداول
شرایط لازم جهت ضامن در زمان اخذ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج کدام است؟
پاسخ : در خصوص اخذ ضامن جهت بهره مندی از تسهیلات مذکور ، حسب مصوبه شورای پول و اعتبار برای تسهیلات کمتر از مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال یک ضامن معتبر و برای تسهیلات ۲۰۰ میلیون ریال دو ضامن معتبر کافیست که تشخیص ضامن معتبر بر عهده بانک عامل می باشد
اگر در زمان ثبت نام و پر کردن فرم مربوطه در پایان مراحل مربوطه موفق به دریافت کدرهگیری نشده است به چه صورت می توان این کد را دریافت نمایم؟
پاسخ: متقاضی می تواند با مراجعه به قسمت بازیابی کدرهگیری و وارد کردن مشخصات مربوطه در قسمتهای مشخص شده نسبت به بازیابی کد رهگیری اقدام نماید
هنگام ثبت نام اولیه ، مشخصات متقاضیان به اشتباه درج گردیده ، لیکن ثبت نام در سامانه انجام شده است برای اصلاح مشخصات چه کار باید انجام دهم؟
اسخ : در زمانیکه متقاضی ثبت نامه اولیه انجام داده و هنوز صحت و سقم اطلاعات متقاضی از سوی ثبت احوال تایید نشده باشد متقاضی می تواند با مراجعه به قسمت ویرایش ثبت نام قبلی نسبت به اصلاح مشخصات خود اقدام نماید.
همچنین اگر صحت مشخصات متقاضی توسط ثبت احوال انجام شده باشد مجدداً متقاضی از قسمت ویرایش ثبت نام قبلی می تواند اصلاح مشخصات را انجام نماید.
ولی اگر صحت و سقم اطلاعات متقاضی توسط ثبت احوال تایید نشده باشد متقاضی می باید با مراجعه به قسمت ثبت نام جدید نسبت به ثبت نام مجدد در سامانه اقدام نمایند
در صورتیکه برای بانکی جدید ثبت نام نموده اما با بانک قبلی خود به توافق رسیده باشم و قرار است این بانک تسهیلات ازدواج را به بنده پرداخت نماید، چطور می توانم ثبت نام جدید خود را حذف نمایم؟
پاسخ : اگر در بانک جدید تا کنون تعیین شعبه نشده باشید می توانید با مراجعه به قسمت حذف ثبت نام، ثبت نام قبلی خود را حذف نمایید
آیا ثبت نام ازدواج از طریق پست امکان پذیر می باشد؟
پاسخ : خیر، متقاضی صرفاً از طریق سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج امکان ثبت نام دارد.
آیا پس از گذشت تاریخ انقضاء تعیین شعبه امکان تمدید مهلت وجود دارد؟
پاسخ : با توجه به محدودیتهای موجود بانکها قادر به تمدید مهلت مراجعه برای متقاضیان نبوده و متقاضیان ملزم می باشند.
پس از تعیین شعبه از سوی بانک عامل، حداکثر ظرف ۱۲ روز کاری به شعبه تعیین شده مراجعه نمایند
آیا برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، ثبت نام یکی از زوجین کافی است؟
پاسخ : خیر ، از آنجا که زوج و زوجه هر کدام دارای شخصیت حقیقی مستقل می باشند، می باید به طور جداگانه ثبت نام نمایند و کد رهگیری دریافت و جهت پیگیری های بعدی یادداشت نمایند.
مدت زمان طولانی در صف انتظار تعیین شعبه هستم از کجا می توانم موضوع را پیگیری نمایم؟
پاسخ: چون تعیین شعبه از طریق ادارات سرپرستی بانکها انجام می پذیرد متقاضیان می توانند با مراجعه به این مراکز از روند تعیین شعبه خود مطلع گردند همچنین با مراجعه به قسمت تماس با پشتیبانی بانکها نیز می توانید به صورت تلفنی مراحل مربوطه را پیگیری نمائید
آیا برای اخذ تسهیلات ازدواج ، داشتن عقد نامه رسمی صادر شده از دفتر خانههای ازدواج و طلاق الزامی است؟
پاسخ : بلی
آیا تسهیلات ازدواج برای دومین بار پرداخت می شود؟
پاسخ : تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به هیچ وجه دوبار پرداخت نمی گردد و هر فرد تنها یکبار می تواند از تسهیلات ازدواج استفاده نماید
آیا مابه التفاوت تسهیلات ازدواج به متقاضیانی که در ازدواج اول خود از تسهیلات کمتری نسبت به مبالغ فعلی استفاده کرده اند و مجداً ازدواج می نمایند تعلق می گیرد؟
پاسخ : خیر
آیا تسهیلات ازدواج به ازدواج دوم تعلق می گیرد؟
پاسخ : در صورتیکه که متقاضی در ازدواج اول خود تسهیلات دریافت ننموده باشد می تواند در ازدواج بعدی با رعایت سایر شرایط و مقررات مربوطه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج دریافت نماید
آیا استفاده از تسهیلات ازدواج ، دارای محدودیت حداکثر سن می باشد؟
پاسخ : خیر
حداقل سن جهت دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج چند سال می باشد؟
پاسخ : برای دختران ۱۳ سال تمام شمسی و برای پسران ۱۵ سال تمام شمسی
آیا تسهیلات ازدواج به افراد کمتر از ۱۸ سال تعلق می گیرد؟
پاسخ : بلی در ابتدا زوج و زوجه هر کدام به تنهایی در سامانه ازدواج ثبت نام می نمایند و پس از تعیین شعبه و طی مراحل مربوطه تسهیلات ازدواج به ولی یا قیم قانونی وی پرداخت می گردد.
پس از ثبت نام متقاضی و عدم مراجعه به موقع به شعبه تعیین شده ، در صورت حذف مشخصات آیا فرد می تواند مجدداً ثبت نام نماید؟
پاسخ: بلی متقاضیان می توانند با رعایت سایر شرایط در دستورالعمل سامانه و با مراجعه به قسمت ثبت نام جدید اقدام به انتخاب بانک جدید نمایند.
آیا متقاضی پس از ثبت نام برای یک بانک می تواند ثبت نام خود را باطل و برای یک بانک دیگر ثبت نام نماید؟
پاسخ: چنانچه متقاضی از سوی بانک تعیین شعبه شده باشد، و متقاضی به مدت ۱۲ روزکاری به شعبه مورد نظر مراجعه ننماید، شخص از سامانه بانک مربوطه حذف شده و می تواند مجدداً ثبت نام نماید ولی اگر متقاضی تعیین شعبه نشده باشد با مراجعه به قسمت ویرایش ثبت نام قبلی میتواند نسبت به تغییر بانک اقدام نماید.
پس از پذیرش متقاضی از طرف بانک، چه مدت زمانی برای تکمیل مدارک در نظر گرفته شده است؟
پاسخ: متقاضی پس از پذیرش از طرف بانک، حداکثر ظرف مدت ۱ ماه فرصت دارد تا نسبت به تکمیل مدارک مورد نیاز بانک اقدام نماید. بدیهی است پس از گذشت فرصت مذکور و عدم تکمیل مدارک مربوطه از سوی متقاضی، نام وی از سامانه ازدواج حذف می گردد تا امکان بهره مندی سایر متقاضیان در صف از تسهیلات مذکور فراهم گردد. براین اساس، متقاضیان مذکور، با رعایت سایر شرایط سامانه ازدواج می توانند در صورت تمایل و واجد شرایط بودن، نسبت به ثبت نام مجدد در سامانه اقدام نمایند.
در زمان ثبت نام اگر در قسمت ایثارگری به اشتباه وضعیت ”ندارد / دارد“ را ثبت کرده باشم و تعیین شعبه شده باشم چطور می توانم آنرا اصلاح نمایم؟
پاسخ : در زمان تعیین شعبه و مراجعه به شعبه موضوع را به مسئول مربوطه منعکس نموده و حسب استعلام برخط از بنیاد شهید، که در سامانه تعبیه گردیده است، وضعیت ایثارگری شما تعیین خواهد شد.
بنده مشمول تسهیلات ازدواج ایثارگران می شوم لیکن پس از مراجعه به بانک و استعلام توسط شعب وضعیت سهمیه ایثارگری ندارد، نمایش داده می شود چه کار باید انجام دهم؟
پاسخ : در صورتیکه به شعبه مراجعه نموده و استعلام وضعیت ایثارگری برای شما منفی نمایش داده شد و شما جزو مشمولین قانون خدمات رسانی به ایثارگران (صرفا شامل خود جانبازان، آزادگان و فرزندان آنان و فرزندان شاهد) باشید می باید با مراجعه به یکی از مراکز بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و یا شهرستان خود نسبت به ثبت اطلاعات خود در سیستم سجایا بنیاد شهید اقدام نموده و مجدداً به شعبه تعیین شده جهت بهره مندی از تسهیلات موصوف مراجعه نمایید.
در صورتی که در سامانه ازدواج وضعیت ایثارگری را به اشتباه انتخاب کرده باشیم یا استعلام سامانه وضعیت ایثارگری را ندارد نشان دهد ، آیا می توانیم معرفی نامه کتبی از مرکز بنیاد شهید برای بانک تهیه نمایم؟
پاسخ : خیر. استعلام وضعیت ایثارگری متقاضیان مشمول صرفاً از طریق گزینه استعلام در سامانه ازدواج امکانپذیر می باشد.
علت عدم امکان ثبت نام در سامانه ازدواج در بانکی خاص برای یک استان مشخص چیست؟
پاسخ : در صورت اتمام اعتبار بانکهای یک استان و یا افزایش بیش از حد مراجعین به بانک مذکور در استان مورد نظر ، امکان ثبت نام برای متقاضی جدید میسر نمی باشد . لذا متقاضی می بایست در فرصتهای بعدی برای ثبت نام به سامانه مراجعه نماید یا بانکهای دیگر در سامانه ازدواج را انتخاب نماید.
فرصت ثبت نام در سامانه قرض الحسنه ازدواج ، جهت دریافت وام ازدواج حداکثر چه مدت میباشد؟
پاسخ : متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از تاریخ وقوع عقد تا ۲۴ ماه بعد(۲ سال شمسی)، مهلت ثبت نام جهت استفاده از تسهیلات موصوف را دارند.
آیا با توجه به گذشت بیش از ۲۴ ماه از زمان وقوع عقد می توانم جهت ثبت نام و دریافت قرض الحسنه ازدواج اقدام نمایم؟
پاسخ : خیر ، حداکثر مدت زمان تعیین شده جهت ثبت نام دریافت قرض الحسنه ازدواج همان ۲۴ ماه بوده و پس از آن ثبت نام در سامانه قرض الحسنه ازدواج امکان پذیر نمی باشد.
اینجانب در هفته قبل ثبت نام کرده ام لیکن شعبه مورد نظر از سوی سایت مشخص نشده است؟
پاسخ : این امر هنگام مراجعه همزمان تعداد زیادی از متقاضیان ازدواج به سایت ازدواج اتفاق میافتد که با توجه به کثرت متقاضیان در مقاطع مختلف و محدودیت منابع قرض الحسنه بانکی، تعیین شعبه از سوی بانک عامل برای متقاضیان صورت خواهد پذیرفت.
با توجه به ثبت نام در سامانه و تایید کدملی ، بانک عامل نسبت به تعیین شعبه اقدام نکرده است؟
پاسخ : به علت کثرت متقاضیان در سامانه قرض الحسنه ازدواج و همچنین محدودیت منابع بانکی تعیین شعبه و پرداخت تسهیلات با کندی صورت خواهد پذیرفت و متقاضی می باید صرفاً با مراجعه به قسمت مشاهده وضعیت سامانه ازدواج از وضعیت خود مطلع شده و در صورت تعیین شعبه با مراجعه به بانک مذکور جهت تشکیل پرونده و طی مراحل مربوطه نسبت به اخذ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج اقدام نماید.
آیا ثبت نام من و همسرم در دو بانک و یا دو شهر متفاوت امکان پذیر می باشد؟
پاسخ : به منظور تسهیل و تسریع در اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بهتر است متقاضی و همسر وی در یک بانک و یک شهر (محل سکونت مرد) ثبت نام نمایند.
آیا اینجانب به وکالت رسمی و محضری از طریق متقاضی مربوطه می توانم جهت دریافت تسهیلات ازدواج در سایت ثبت نام کرده و تسهیلات ازدواج آنان را وکالتاً دریافت نمایم؟
پاسخ : جهت ثبت نام می بایستی کلیه اطلاعات متقاضی در سـامانه درج شود لیکن در صورت دارا بودن وکالتنامه معتبر وکیل می تواند جهت دریافت تسهیلات به بانک مراجعه و تسهیلات را دریافت نماید و پذیرش یا عدم پذیرش وکالتنامه به تشخیص بانک عامل می باشد.
آیا به عنوان متقاضی ساکن خارج از کشور ، می توانم جهت دریافت وام ازدواج ثبت نام نمایم؟
پاسخ : بلی ، در صورت ارائه گواهی ازدواج که از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور صادر شده و ممـهور به مـهر کنسولگری ایران نیز باشد (که به عنوان سـند ازدواج تلقی میگردد) میتوانید ثبت نام نمایید.
آیا تسهیلات ازدواج به اقلیتهای مذهبی تعلق می گیرد؟
پاسخ : بلی ، ارائه اقرارنامه ازدواج یا هر مدرک مشابه که در سایر ادیان رسـمی توسـط مراکزاقلیتهای دینی در داخلکشور مورد تایید قرار گیرد ، معادل عقدنامه تلقی گردیده و اینگونه متقاضیان نیز می توانند در سامانه ثبت نام و از تسهیلات بهره مند گردند.
آیا تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به اتباع خارجی تعلق می گیرد؟
پاسخ : حسب تصمیمات متخذه اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به اتباع خارجی امکان پذیر نمی باشد.